«Діаменю» рецепт “Сирні вафлі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,17 ХО
350 ккал
Інгредієнти
– 200 г твердого сиру
– 2 варені яйця
– 3 ч. л. сметани
– сушений часник і прованські трави – на смак
Покрокове приготування сирних вафель
Крок 1
Твердий сир натираю на дрібній тертці, яйця дрібно нарізаю. Змішую сир, яйця, сметану та прянощ
Крок 2
Випікаю у вафельниці для товстих вафель приблизно 4-5 хвилин до рум’яної скоринки. Даю трохи охолонути – вафлі стануть трохи хрусткими.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!