Перейти до вмісту
Головна » Сирний суп з печерицями

Сирний суп з печерицями

    Сирно-цибулевий суп

    «Діаменю» рецепт “Сирний суп з печерицями” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    124 ккал

    Інгредієнти

    – 1 помідор
    – 3 цибулини
    – 125 г м’якого плавленого сиру
    – 400 г консервованих печериць
    – 1 морква
    – 5-6 середніх картоплин
    – 3 ст. рослинної олії
    – 1 ст. льняного борошна
    – 2-3 ст. рису
    – сіль
    – перець та зелень – на смак

    Покрокове приготування сирного супу

    Крок 1

    Цибулю нарізаю великими півкільцями, морква – кружальцями, томат – кубиками. Картоплю нарізаю кубиками.

    Крок 2

    Викладаю овочі на сковороду, додаю печериці та борошно. Обсмажую на олії 5-7 хвилин, перемішуючи.

    Крок 3

    Рис промиваю. Картоплю кладу в киплячу воду, туди ж додаю обсмажені овочі. Чекаю, коли закипить.

    Крок 4

    Додаю рис, потім – м’який сир із баночки. Солю, перчу. Варю до готовності картоплі. Перед подачею посипаю рубаною зеленню.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Сирний суп з печерицями. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *