«Діаменю» рецепт “Сирно-цибулевий суп” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
66 ккал
Інгредієнти
– 1 свіжий помідор
– 3 цибулини
– 125 г м’якого плавленого сиру
– 400 г консервованих печериць
– 1 морква
– 2-3 середні картоплини
– 3 ст. рослинної олії
– 1 ст. льняного борошна
– 2 ст. рису
– зелень петрушки – на смак
Покрокове приготування сирно-цибулевого супу
Крок 1
Цибулю очищаю, нарізаю великими півкільцями, моркву та томат нарізаю кружальцями. Всі овочі викладаю на сковороду, додаю печериці, петрушку та борошно. Обсмажую на олії 5-7 хвилин, перемішуючи.
Крок 2
Картоплю нарізаю кубиками. Рис промиваю. Картоплю викладаю в киплячу воду, туди ж додаю обсмажені овочі. Після закипання всипаю рис та викладаю м’який сир ложкою. Варю до готовності картоплі.
Крок 3
У глибокій ємності змішую яблука, апельсин, гриби, капусту та арахіс. Імбир натираю на дрібній тертці, додаю в салат, солю, вливаю лимонний сік та олію. Прикрашаю зеленню
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!