Перейти до вмісту
Головна » Сирно-цибулевий суп

Сирно-цибулевий суп

    Сирно-цибулевий суп

    «Діаменю» рецепт “Сирно-цибулевий суп” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    66 ккал

    Інгредієнти

    – 1 свіжий помідор
    – 3 цибулини
    – 125 г м’якого плавленого сиру
    – 400 г консервованих печериць
    – 1 морква
    – 2-3 середні картоплини
    – 3 ст. рослинної олії
    – 1 ст. льняного борошна
    – 2 ст. рису
    – зелень петрушки – на смак

    Покрокове приготування сирно-цибулевого супу

    Крок 1

    Цибулю очищаю, нарізаю великими півкільцями, моркву та томат нарізаю кружальцями. Всі овочі викладаю на сковороду, додаю печериці, петрушку та борошно. Обсмажую на олії 5-7 хвилин, перемішуючи.

    Крок 2

    Картоплю нарізаю кубиками. Рис промиваю. Картоплю викладаю в киплячу воду, туди ж додаю обсмажені овочі. Після закипання всипаю рис та викладаю м’який сир ложкою. Варю до готовності картоплі.

    Крок 3

    У глибокій ємності змішую яблука, апельсин, гриби, капусту та арахіс. Імбир натираю на дрібній тертці, додаю в салат, солю, вливаю лимонний сік та олію. Прикрашаю зеленню

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Сирно-цибулевий суп. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *