Перейти до вмісту
Головна » Сирно-кавовий десерт

Сирно-кавовий десерт

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Сирно-кавовий десерт” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 20 хвилин
    У 1 порції: 740 ккал, 28 г білків,
    36 г жирів, 23 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 3 ст. л. меленої кави
    ❯ 50 мл мигдального лікеру (за бажанням)
    ❯ 100 г бісквітного печива
    ❯ 250 г сиру
    ❯ 2 ст. л. цукру
    ❯ 200 мл жирних вершків
    ❯ 50 г шоколаду
    ❯ 50 г рубаних несолених фісташок
    ❯ листочки м’яти для прикраси

    Покроковий процес приготування сирно-кавовий десерт

    Крок 1

    Заварити 2 столи. ложки меленої кави 250 мл води, повністю остудити, процідити та змішати з лікером. Бісквітне
    печиво вмочити в каву і розкласти по порційним креманкам.

    Крок 2

    Сир розтерти з цукром, додати мелену каву, що залишилася, і збиті в міцну піну вершки, перемішати. Крем викласти на печиво та помістити в холодильник. Перед подачею посипати десерт фісташками, тертим шоколадом і прикрасити листочками м’яти.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Сирно-кавовий десерт. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *