Перейти до вмісту
Головна » Сирний паштет з редькою

Сирний паштет з редькою

    Сирний паштет з редькою

    «Діаменю» рецепт “Сирний паштет з редькою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,03 ХО
    23 ккал

    Інгредієнти

    – 100 г сирного сиру
    – по пучку редиски
    – листового салату та зеленої цибулі
    – 2 ст. нежирної сметани
    – 1 ст. дижонської гірчиці
    – сіль на смак

    Покрокове приготування сирного паштету

    Крок 1

    Цибулю мою, обсушую і подрібнюю. Редиска нарізаю тонкими кружальцями. Листя салату рву невеликими шматочками. Сирний сир перемішую зі сметаною, оливковою олією та дижонською гірчицею до однорідної кремоподібної маси, солю та перчу

    Крок 2

    Додаю цибулю та редис, акуратно перемішую. Викладаю паштет у салатник чи перекладаю в контейнер. Використовую як намазку на бутерброди.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Сирний паштет з редькою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *