«Діаменю» рецепт “Сирний суп” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
184 ккал
Інгредієнти
– 1 л курячого бульйону
– 150 г твердого сиру
– трохи білого сухого вина
– 50 г вершкового масла
– 2 ст. нежирної сметани
– 2 ст. льняного борошна
– 2 жовтки
– зелень петрушки
– мускатний горіх
– сіль та перець – на смак
Покроковий процес приготування сирного супу
Крок 1
У каструлі розтопіть вершкове масло, всипте борошно і нагрійте, помішуючи, щоб не було грудочок.
Крок 2
Влийте гарячий бульйон, вино, всипте мускатний горіх, сіль та перець. Помішуючи, додайте тертий сир та збиті зі сметаною жовтки.
Крок 3
Підігрійте, не доводячи до кипіння, заправте зеленню. Подавайте з часниковими грінками (скибочки багета обсмажте на сковороді з олією і натріть часником).
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!