Перейти до вмісту
Головна » Сирний суп

Сирний суп

    Сирний суп

    «Діаменю» рецепт “Сирний суп” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,8 ХО
    184 ккал

    Інгредієнти

    – 1 л курячого бульйону
    – 150 г твердого сиру
    – трохи білого сухого вина
    – 50 г вершкового масла
    – 2 ст. нежирної сметани
    – 2 ст. льняного борошна
    – 2 жовтки
    – зелень петрушки
    – мускатний горіх
    – сіль та перець – на смак

    Покроковий процес приготування сирного супу

    Крок 1

    У каструлі розтопіть вершкове масло, всипте борошно і нагрійте, помішуючи, щоб не було грудочок.

    Крок 2

    Влийте гарячий бульйон, вино, всипте мускатний горіх, сіль та перець. Помішуючи, додайте тертий сир та збиті зі сметаною жовтки.

    Крок 3

    Підігрійте, не доводячи до кипіння, заправте зеленню. Подавайте з часниковими грінками (скибочки багета обсмажте на сковороді з олією і натріть часником).

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Сирний суп. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *