Перейти до вмісту
Головна » Сирний суп із лососем

Сирний суп із лососем

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Сирний суп із лососем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    118 ккал

    Інгредієнти

    ❯ 400 гр. лосося
    ❯ 2 картоплини
    ❯ 1 морква цибулина
    ❯ 200 гр. плавленого сиру
    ❯ 50 гр. вершкового масла
    ❯ 2 л води
    ❯ лавровий лист
    ❯ перець горошком
    ❯ сіль

    Покрокове приготування сирного супу із лососем

    Крок 1

    Рибу нарізаю на шматочки, заливаю водою та варю на середньому вогні 15-20 хвилин. При закипанні знімаю шумівкою піну. У бульйон додаю лавровий лист, сіль та чорний перець горошком

    Крок 2

    Цибулину дрібно нарізаю, моркву натираю на дрібній тертці. Обсмажую овочі на вершковому маслі 5-7 хвилин на малому вогні, постійно помішуючи. Картоплю нарізаю кубиками.

    Крок 3

    Коли бульйон готовий, дістаю з нього рибу, проціджую, додаю картоплю. Варю на малому вогні 15 хвилин. Потім додаю овочеву засмажку та плавлений сир. Помішую до розчинення сиру. Рибу розумію на волокна і відправляю в суп.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Сирний суп із лососем. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *