«Діаменю» рецепт “Сирний суп із лососем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
118 ккал
Інгредієнти
❯ 400 гр. лосося
❯ 2 картоплини
❯ 1 морква цибулина
❯ 200 гр. плавленого сиру
❯ 50 гр. вершкового масла
❯ 2 л води
❯ лавровий лист
❯ перець горошком
❯ сіль
Покрокове приготування сирного супу із лососем
Крок 1
Рибу нарізаю на шматочки, заливаю водою та варю на середньому вогні 15-20 хвилин. При закипанні знімаю шумівкою піну. У бульйон додаю лавровий лист, сіль та чорний перець горошком
Крок 2
Цибулину дрібно нарізаю, моркву натираю на дрібній тертці. Обсмажую овочі на вершковому маслі 5-7 хвилин на малому вогні, постійно помішуючи. Картоплю нарізаю кубиками.
Крок 3
Коли бульйон готовий, дістаю з нього рибу, проціджую, додаю картоплю. Варю на малому вогні 15 хвилин. Потім додаю овочеву засмажку та плавлений сир. Помішую до розчинення сиру. Рибу розумію на волокна і відправляю в суп.