Перейти до вмісту
Головна » Тарт із полуницею на заварному кремі

Тарт із полуницею на заварному кремі

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Тарт із полуницею на заварному кремі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 50 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 6-8 порцій:
    ❯ 500 г полуниці
    Для тесту:
    ❯ 75 г цукру
    ❯ 1 яйце
    ❯ 250 г борошна
    ❯ 125 г вершкового масла
    Для крему:
    ❯ 100 г цукру
    ❯ 4 жовтки
    ❯ 350 мл молока
    ❯ 25 г борошна
    ❯ 1 пакетик ванільного цукру
    Для глазурі:
    ❯ 1 пакетик желе для торта
    ❯ 3 ст. л. полуничного джему
    ❯ 200 мл води

    Покроковий процес приготування тарту із полуницею

    Крок 1

    Для тіста масло порубати, просіяти на нього борошно, додати цукор і розім’яти руками в крихту. Вбити яйце, вимісити однорідне тісто і помістити його в холодильник на 30 хв. Тісто тонко розкотити та вислати їм форму, зробивши борти. Накрити тісто листом пергаменту, насипати сухий горох і випікати 15-20 хв при 180 °.

    Крок 2

    Для крему жовтки розтерти з цукром до біла, підмішати борошно. У сотейнику довести до кипіння молоко, розчинити в ньому ванільний цукор і, збиваючи, влити жовткову суміш. Повернути сотейник на вогонь і, помішуючи, готувати, поки маса не почне густіти. Дати крему повністю охолонути..

    Крок 3

    Полуницю вимити, обсушити, ягоди нарізати половинками. Крем викласти рівним шаром на основу та укласти нього ягоди зрізом вниз.

    Крок 4

    Для глазурі джем протерти через сито та розбавити водою. Додати суміш для желе, добре перемішати, довести до кипіння і варити 1 хв. Масою полити тарт і дати їй затвердіти.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Тарт із полуницею на заварному кремі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *