Перейти до вмісту
Головна » Тефтелі у томаті

Тефтелі у томаті

    Тефтелі у томаті

    «Діаменю» рецепт “Тефтелі у томаті” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,6 ХО
    177 ккал

    Інгредієнти

    – 500 г м’ясного фаршу
    – 100 г рису
    – 2 цибулини
    – 2 моркви
    – 1-2 зубчики часнику
    – 300 г протертої м’якоті томатів
    – 200 мл будь-якого бульйону
    – 100 мл сметани
    – 30 мл рослинної олії
    – сіль, перець, лавровий лист на смак

    Покрокове приготування тефтель у томаті

    Крок 1

    Рис варю до напівготовності. У фарш додаю нарізану цибулину, подрібнений часник, сіль, чорний перець та прянощі, охолоджений рис. Перемішую.

    Крок 2

    Нарізану цибулину, що залишилася, і натерту моркву обсмажую на маслі, додаю томати та бульйон, солю, перчу та тушу під кришкою. З фаршу скочую кульки та опускаю в киплячий соус. Готую під кришкою на малому вогні 20 хвилин.

    Крок 3

    Поступово вливаю сметану, не припиняючи помішувати. Додаю лавровий лист і запашний перець горошком, тушу ще 5-7 хвилин

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Тефтелі у томаті. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *