Перейти до вмісту
Головна » Тістечка з дріжджового тіста

Тістечка з дріжджового тіста

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Тістечка з дріжджового тіста” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 годин 10 хвилин
    У 1 порції: 190 ккал, 4 г білків,
    6 г жирів, 29 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 20 шт.
    ❯ 500 г борошна
    ❯ 250 мл молока
    ❯ 75 г цукру
    ❯ 100 г топленого свинячого жиру
    ❯ 1/2 кубика (21 г) свіжих дріжджів
    ❯ 1 яйце
    ❯ дрібка солі
    ❯ 20 слив (свіжих чи заморожених)
    ❯ цукрова пудра для посипання

    Покроковий процес приготування тістечок з дріжджового тіста

    Крок 1

    Приготувати опару. Молоко нагріти до 37 ° і розвести в ньому дріжджі. Всипати цукор, перемішати. Борошно просіяти гіркою у велику миску, посередині зробити поглиблення. Влити туди розведені в молоці дріжджі,
    перемішати. Накрити миску чистою серветкою та залишити в теплому місці на 15 хв.

    Крок 2

    До опари додати щіпку солі, топлений свинячий жир та яйце. Вимішувати тісто, поки воно не почне відставати від стін миски. Дати тесту підійти в теплому місці 1 год, накривши посуд чистою серветкою

    Крок 3

    Тісто, що підійшло розділити на 20 частин і розкотити кожну квадратний пласт. У центр кожного пласта викласти по 1 зливі без кісточки, краї підтягнути до центру та защипати.

    Крок 4

    Конвертики, що вийшло перекласти на вистелений папером для випікання лист і залишити на 20 хв у теплому місці для підйому. Випікати в духовці 20 хв. при 210°. Теплі пиріжки посипати цукровою пудрою.

    У начинку добре додати мак, перетертий із цукром. Сливи та мак – найсмачніше поєднання!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Тістечка з дріжджового тіста. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *