«Діаменю» рецепт “Томатна окрошка” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
154 ккал
Інгредієнти
– 700 мл томатного соку
– 300 мл води
– 1 куряче філе
– 2 яйця
– 2 огірки
– 1 солодкий перець
– 3 редиски
– зелень кропу
– петрушка та цибулі
– сіль
Покрокове приготування томатної окрошки
Крок 1
Яйця та філе відварюю у підсоленій воді, даю охолонути, нарізаю невеликими кубиками. Блендером подрібнюю огірки та редис у пюре.
Крок 2
Перець нарізаю дрібними кубиками, зелень дрібно рубаю, все додаю в овочеве пюре разом із філе та яйцями. Заливаю томатним соком. Якщо треба, розбавляю охолодженою кип’яченою водою. Трохи підсолюю, перемішую. Ставлю окрошку в холодильник на кілька годин, щоб настояла.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!