Перейти до вмісту
Головна » Томатна окрошка

Томатна окрошка

    Томатна окрошка

    «Діаменю» рецепт “Томатна окрошка” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,4 ХО
    154 ккал

    Інгредієнти

    – 700 мл томатного соку
    – 300 мл води
    – 1 куряче філе
    – 2 яйця
    – 2 огірки
    – 1 солодкий перець
    – 3 редиски
    – зелень кропу
    – петрушка та цибулі
    – сіль

    Покрокове приготування томатної окрошки

    Крок 1

    Яйця та філе відварюю у підсоленій воді, даю охолонути, нарізаю невеликими кубиками. Блендером подрібнюю огірки та редис у пюре.

    Крок 2

    Перець нарізаю дрібними кубиками, зелень дрібно рубаю, все додаю в овочеве пюре разом із філе та яйцями. Заливаю томатним соком. Якщо треба, розбавляю охолодженою кип’яченою водою. Трохи підсолюю, перемішую. Ставлю окрошку в холодильник на кілька годин, щоб настояла.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Томатна окрошка. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *