Рецепт “Томатний суп із нутом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 хвилин
У 1 порції: 480 ккал, 12 г білків,
26 г жирів, 53 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 100 г бекону
❯ 1 цибулина
❯ 2 зубчики часнику
❯ 1 ст. л. меленої солодкої паприки
❯ 3 ст. л. томата-пасти
❯ 2 великі помідори
❯ 1 л бульйону шафран
❯ 2 лаврові листи
❯ 400 г картоплі
❯ 500 г вареного нуту
❯ жменя рубаної петрушки
❯ сіль
Покроковий процес приготування томатного супу із нутом
Крок 1
Бекон нарізати кубиками та обсмажувати у сотейнику, доки з нього не витопиться жир. Цибулю та часник очистити. Цибулю порубати, часник нарізати пластинами. Додати до бекону та обсмажувати 1 хв. Помідори вимити, дрібно нарізати та викласти в сотейник. Додати паприку та томат-пасту, перемішати.
Крок 2
Картоплю вимити, очистити та нарізати. У сотейник влити бульйон, покласти картопля, щіпку шафрану та лавровий лист, посолити. Варити суп 15 хв. Лавровий лист видалити, суп пюрувати. Додати нут і варити 5 хв. Суп розлити по тарілках, посипати петрушкою.