Перейти до вмісту
Головна » Томатний суп з броколі

Томатний суп з броколі

    Томатний суп з броколі

    «Діаменю» рецепт “Томатний суп з броколі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    82 ккал

    Інгредієнти

    – 400 г броколі
    – 2 помідори
    – 2-3 картоплини
    – 1 морква
    – 1 цибулина
    – 1 ст. вершкового масла
    – пучок (2-3 гілочки) петрушки
    – сіль на смак
    – 1,2 л води

    Покрокове приготування томатного супу

    Крок 1

    Моркву та картоплю очищаю та мою. Нарізаю дрібними кубиками. Цибулю очищаю і нарізаю четвертинками каблучок. Броколі розбираю на суцвіття.

    Крок 2

    Один помідор очищаю від шкірки. Нарізаю його четвертинками. Другий помідор натираю на великій тертці, шкірку викидаю. Розігріваю сковороду, розтоплю вершкове масло.

    Крок 3

    Обсмажую цибулю на середньому вогні до прозорості 3-4 хвилини. У каструлі кип’ячу воду. У окріп викладаю цибулю, картоплю та моркву. Варю 10 хвилин. Додаю броколі та варю ще 5-7 хвилин. Наприкінці варіння додаю помідори. Варю ще 5 хвилин. Солю і всипаю рубану зелень

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Томатний суп з броколі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *