Перейти до вмісту
Головна » Томатний суп з індичкою

Томатний суп з індичкою

    Томатний суп з індичкою

    «Діаменю» рецепт “Томатний суп з індичкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    144 ккал

    Інгредієнти

    – 600 г томатів у власному соку
    – 500 г філе індички
    – 1 цибулина
    – 2 зубки часнику
    – 20 г імбиру
    – 15 г гострого перцю
    – 1 ч.л. соку лимона
    – 2 ст. олії
    – сіль, перець

    Покрокове приготування томатного супу

    Крок 1

    Цибулю нарізаю кубиками, часник дрібно рубаю, перець нарізаю шматочками. Імбир натираю на дрібній тертці. Філе нарізаю невеликими кубиками.

    Крок 2

    У каструлі розігріваю олію та обсмажую цибулю з часником протягом двох хвилин, помішуючи. Додаю свіжий і перець та імбир, прогріваю пів хвилини. Додаю філе індички та готую 3-4 хвилини.

    Крок 3

    Помідори очищаю від шкірки та подрібнюю в блендері. Викладаю в каструлю і видавлюю сік із лимона. Солю та перчу. Перемішую та вливаю близько 250 мл води, регулюючи густоту супу. Варю на малому вогні 20-25 хвилин. Перед подачею посипаю рубаною зеленню.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Томатний суп з індичкою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *