«Діаменю» рецепт “Томатний суп з індичкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
144 ккал
Інгредієнти
– 600 г томатів у власному соку
– 500 г філе індички
– 1 цибулина
– 2 зубки часнику
– 20 г імбиру
– 15 г гострого перцю
– 1 ч.л. соку лимона
– 2 ст. олії
– сіль, перець
Покрокове приготування томатного супу
Крок 1
Цибулю нарізаю кубиками, часник дрібно рубаю, перець нарізаю шматочками. Імбир натираю на дрібній тертці. Філе нарізаю невеликими кубиками.
Крок 2
У каструлі розігріваю олію та обсмажую цибулю з часником протягом двох хвилин, помішуючи. Додаю свіжий і перець та імбир, прогріваю пів хвилини. Додаю філе індички та готую 3-4 хвилини.
Крок 3
Помідори очищаю від шкірки та подрібнюю в блендері. Викладаю в каструлю і видавлюю сік із лимона. Солю та перчу. Перемішую та вливаю близько 250 мл води, регулюючи густоту супу. Варю на малому вогні 20-25 хвилин. Перед подачею посипаю рубаною зеленню.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!