Перейти до вмісту
Головна » Торт із вівсяного печива

Торт із вівсяного печива

    Торт із вівсяного печива

    «Діаменю» рецепт “Торт із вівсяного печива” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    3,2 ХО
    245 ккал

    Інгредієнти

    – 150 г знежиреного сиру
    – 150 мл молока
    – 200 г вівсяного печива (на стевії)
    – порошок стевії – на смак
    – ванілін – на кінчику ножа
    – цедра половини лимона

    Покрокове приготування торту із печива

    Крок 1

    Сир протираю через сито. Всипаю порошок стевії та ретельно перемішую. Поділяю на дві рівні частини. В одну частину додаю ванілін, а в іншу – лимонну цедру. Печиво замочую в молоці на 3 хвилини.

    Крок 2

    Викладаю один шар на плоску страву. Злегка розминаю качалкою і змащую сирним кремом. Потім знову шар печива і таке інше. Бувай інгредієнти не закінчаться.

    Крок 3

    Якщо хочете зробити торт вище, то збільште кількість інгредієнтів удвічі. Готовий торт ставлю в холодильник на годину. Перед подачею на стіл прикрашаю ягодами та фруктами.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Торт із вівсяного печива. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *