«Діаменю» рецепт “Тосканський квасоляний суп” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
182 ккал
Інгредієнти
– 800 г консервованих помідорів без шкіри
– 250 г савойської капусти
– 400 г консервованої білої квасолі
– 4 ст. оливкової олії
– сіль та перець – на смак
Покрокове приготування квасоляного супу
Крок 1
Помідори без шкірки викладаю у велику каструлю, заливаю 500 мл води, додаю сіль, перець, доводжу до кипіння.
Крок 2
Савойську капусту мою, обсушую паперовим рушником, шаткую і викладаю в каструлю з помідорами. Накриваю кришкою, варю суп близько 15 хвилин до м’якого стану капустяне листя.
Крок 3
Викладаю в каструлю консервовану квасолю, готую 3-5 хвилин, щоб квасоля прогрілася. Солю та перчу суп. Подаю, додавши оливкову олію.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!