Перейти до вмісту
Головна » Тосканський квасоляний суп

Тосканський квасоляний суп

    Тосканський квасоляний суп

    «Діаменю» рецепт “Тосканський квасоляний суп” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    182 ккал

    Інгредієнти

    – 800 г консервованих помідорів без шкіри
    – 250 г савойської капусти
    – 400 г консервованої білої квасолі
    – 4 ст. оливкової олії
    – сіль та перець – на смак

    Покрокове приготування квасоляного супу

    Крок 1

    Помідори без шкірки викладаю у велику каструлю, заливаю 500 мл води, додаю сіль, перець, доводжу до кипіння.

    Крок 2

    Савойську капусту мою, обсушую паперовим рушником, шаткую і викладаю в каструлю з помідорами. Накриваю кришкою, варю суп близько 15 хвилин до м’якого стану капустяне листя.

    Крок 3

    Викладаю в каструлю консервовану квасолю, готую 3-5 хвилин, щоб квасоля прогрілася. Солю та перчу суп. Подаю, додавши оливкову олію.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Тосканський квасоляний суп. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *