Перейти до вмісту
Головна » Тушкована капуста в мультиварці

Тушкована капуста в мультиварці

    Тушкована капуста в мультиварці

    «Діаменю» рецепт “Тушкована капуста в мультиварці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,8 ХО
    99 ккал

    Інгредієнти

    – 1 кг білокачанної капусти
    – 0,5 кг нежирного м’яса
    – 1 морква
    – 1 цибулина
    – 1 ст. томатної пасти
    – 1 ст. оливкової олії
    – сіль та прянощі – на смак

    Покрокове приготування тушкованої капусти

    Крок 1

    Капусту нарізаю невеликими шматочками. Чашу мультиварки змащу маслом і поміщаю туди капусту. Включаю режим випікання та заводжу таймер на 30 хвилин.

    Крок 2

    Цибулину дрібно нарізаю. Нежирне м’ясо також ріжу шматочками. Моркву мою, очищаю і натираю на великій тертці. Усе додаю до капусти. Готую в мультиварці в такому ж режимі ще 30 хвилин.

    Крок 3

    Потім солю, додаю прянощі та томатну пасту. Все ретельно перемішую. І ще тушку близько години. Перед
    подачею посипаю рубаною зеленню до смаку

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Тушкована капуста в мультиварці. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *