«Діаменю» рецепт “Тушкована капуста в мультиварці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
99 ккал
Інгредієнти
– 1 кг білокачанної капусти
– 0,5 кг нежирного м’яса
– 1 морква
– 1 цибулина
– 1 ст. томатної пасти
– 1 ст. оливкової олії
– сіль та прянощі – на смак
Покрокове приготування тушкованої капусти
Крок 1
Капусту нарізаю невеликими шматочками. Чашу мультиварки змащу маслом і поміщаю туди капусту. Включаю режим випікання та заводжу таймер на 30 хвилин.
Крок 2
Цибулину дрібно нарізаю. Нежирне м’ясо також ріжу шматочками. Моркву мою, очищаю і натираю на великій тертці. Усе додаю до капусти. Готую в мультиварці в такому ж режимі ще 30 хвилин.
Крок 3
Потім солю, додаю прянощі та томатну пасту. Все ретельно перемішую. І ще тушку близько години. Перед
подачею посипаю рубаною зеленню до смаку
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!