Перейти до вмісту
Головна » Тушкована капуста з беконом

Тушкована капуста з беконом

    Тушкована капуста з беконом

    «Діаменю» рецепт “Тушкована капуста з беконом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    87 ккал

    Інгредієнти

    – 400 г капусти
    – 2 цибулини
    – 250 мл води
    – 250 г копчених ковбасок
    – 70 г бекону
    – лимонний сік
    – сіль
    – перець – на смак

    Покрокове приготування капусти з беконом

    Крок 1

    Тонкі скибочки бекону обсмажую, знімаю зі сковороди. Обсмажую нарізані кружальцями ковбаски, пасерую подрібнену цибулю.

    Крок 2

    Капусту шаткую, обдаю окропом у друшляку. Перекладаю в сковороду з цибулею та ковбасками, тушу до готовності, накривши кришкою.

    Крок 3

    За 5-7 хвилин до готовності приправляю перцем, сіллю, лимонним соком. Готову капусту перемішую зі скибочками бекону та одразу подаю

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Тушкована капуста з беконом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *