«Діаменю» рецепт “Тушкована капуста з брусницею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
47 ккал
Інгредієнти
– 800 г білокачанної капусти
– 0,5 ст. брусниці
– 1 цибулина
– 4 ст. рослинної олії
– 1 лавровий лист
– 1/4 ст. насіння зіри
– сіль
– чорний перець
– свіжий кріп
Покрокове приготування капусти з брусницею
Крок 1
Цибулю очищаю і нарізаю кубиками. У сковороду наливаю олію, розігріваю її на середньому вогні. Цибулю обсмажую, перемішуючи, 5 хвилин.
Крок 2
Капусту тонко шинкую і трохи мну руками. Додаю капусту в сковороду до обсмаженої цибулі. Солю, перчу, додаю лавровий лист та зіру.
Крок 3
Вливаю у сковороду 1,5 ст. води. Закриваю кришкою та тушу на середньому вогні 40 хвилин. Додаю в сковороду брусницю, перемішую та готую ще 10 хвилин. Потім знімаю з вогню. Подаю тушковану капусту з
брусницею у гарячому вигляді, прикрасивши свіжим кропом.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!