Перейти до вмісту
Головна » Тушкована капуста з брусницею

Тушкована капуста з брусницею

    Тушкована капуста з брусницею

    «Діаменю» рецепт “Тушкована капуста з брусницею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,4 ХО
    47 ккал

    Інгредієнти

    – 800 г білокачанної капусти
    – 0,5 ст. брусниці
    – 1 цибулина
    – 4 ст. рослинної олії
    – 1 лавровий лист
    – 1/4 ст. насіння зіри
    – сіль
    – чорний перець
    – свіжий кріп

    Покрокове приготування капусти з брусницею

    Крок 1

    Цибулю очищаю і нарізаю кубиками. У сковороду наливаю олію, розігріваю її на середньому вогні. Цибулю обсмажую, перемішуючи, 5 хвилин.

    Крок 2

    Капусту тонко шинкую і трохи мну руками. Додаю капусту в сковороду до обсмаженої цибулі. Солю, перчу, додаю лавровий лист та зіру.

    Крок 3

    Вливаю у сковороду 1,5 ст. води. Закриваю кришкою та тушу на середньому вогні 40 хвилин. Додаю в сковороду брусницю, перемішую та готую ще 10 хвилин. Потім знімаю з вогню. Подаю тушковану капусту з
    брусницею у гарячому вигляді, прикрасивши свіжим кропом.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Тушкована капуста з брусницею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *