Перейти до вмісту
Головна » Тушкована капуста з грибами

Тушкована капуста з грибами

    Тушкована капуста з грибами

    «Діаменю» рецепт “Тушкована капуста з грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    48 ккал

    Інгредієнти

    – 500 г білокачанної капусти
    – 300 г печериць
    – 100 г моркви
    – 1 цибулина
    – 1 ст. томатної пасти
    – кмин
    – коріандр
    – сіль і перець – на смак
    – 5 ст. рослинної олії

    Покрокове приготування тушкованої капусти

    Крок 1

    Печериці крупно нарізаю. Обсмажую до випаровування всієї рідини. Наприкінці смаження гриби солю та перчу. Перекладаю смажені гриби на тарілку

    Крок 2

    Капусту шаткую, додаю сіль та обминаю руками, щоб пустила сік. Моркву очищаю і тру на великій тертці. Додаю моркву до капусти. Перемішую. Обсмажую капусту з морквою на сковороді олією.

    Крок 3

    Цибулину дрібно нарізаю, додаю в сковороду та смажу ще 5-7 хвилин. Вливаю томатну пасту, солю, перчу. Додаю смажені печериці, кмин, коріандр, вливаю 100 мл окропу. Тушу 5 хвилин під кришкою.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Тушкована капуста з грибами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *