«Діаменю» рецепт “Тушкована капуста з грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
48 ккал
Інгредієнти
– 500 г білокачанної капусти
– 300 г печериць
– 100 г моркви
– 1 цибулина
– 1 ст. томатної пасти
– кмин
– коріандр
– сіль і перець – на смак
– 5 ст. рослинної олії
Покрокове приготування тушкованої капусти
Крок 1
Печериці крупно нарізаю. Обсмажую до випаровування всієї рідини. Наприкінці смаження гриби солю та перчу. Перекладаю смажені гриби на тарілку
Крок 2
Капусту шаткую, додаю сіль та обминаю руками, щоб пустила сік. Моркву очищаю і тру на великій тертці. Додаю моркву до капусти. Перемішую. Обсмажую капусту з морквою на сковороді олією.
Крок 3
Цибулину дрібно нарізаю, додаю в сковороду та смажу ще 5-7 хвилин. Вливаю томатну пасту, солю, перчу. Додаю смажені печериці, кмин, коріандр, вливаю 100 мл окропу. Тушу 5 хвилин під кришкою.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!