Перейти до вмісту
Головна » Капуста тушкована з грибами

Капуста тушкована з грибами

    Тушкована капуста з грибами

    «Діаменю» рецепт “Капуста тушкована з грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,4 ХО
    61 ккал

    Інгредієнти

    – 300 г капусти білокачанної
    – 300 г печериць
    – 100 г консервованої квасолі
    – 1 морква
    – цибулина
    – 1 ст. томатної пасти
    – прянощі
    – сіль і перець – на смак
    – рослинна олія

    Покрокове приготування тушкованої капусти

    Крок 1

    Печериці нарізаю. Обсмажую з 2 ст. олії на середньому вогні близько 8 хвилин. Солю. Перекладаю в тарілку. Очищену моркву натираю на тертці. Цибулю нарізаю кубиками.

    Крок 2

    У сковороду вливаю масло, що залишилося, викладаю овочі. Пасерую 5 хвилин. Капусту шинкую. Додаю до сковороди. Обсмажую, доки капуста не осяде. Додаю томатну пасту, прянощі, сіль та перець.

    Крок 3

    Вливаю 100 мл води. Тушу під кришкою майже до готовності. Додаю обсмажені печериці та консервовану
    квасолю (без рідини) та тушу ще 5 хвилин.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Капуста тушкована з грибами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *