Перейти до вмісту
Головна » Тушкована курка з квасолею

Тушкована курка з квасолею

    Тушкована курка з квасолею

    «Діаменю» рецепт “Тушкована курка з квасолею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    190 ккал

    Інгредієнти

    – 200 г курячого філе
    – 200 г стручкової квасолі
    – 1 томат
    – 1 морква
    – 1 цибулина
    – 1 зубок часнику
    – сіль
    – перець
    – зелень кропу та петрушки – на смак
    – 2 ст. рослинної олії

    Покрокове приготування тушкованої курки

    Крок 1

    Куряче філе мою та обсушую, нарізаю невеликими шматочками. Заморожену квасолю заливаю водою та доводжу до кипіння. Солю та варю на малому вогні близько 5 хвилин. Зливаю воду.

    Крок 2

    На розігрітій сковороді з олією обсмажую куряче філе. Цибулю і моркву очищаю, нарізаю кубиком і додаю до
    курки. Солю, перчу та обсмажую до золотистого кольори овочів

    Крок 3

    Перекладаю курку з овочами у сотейник. Туди ж поміщаю квасолю. Томат та часник подрібнюю і також додаю до сотейника. Ставлю на плиту та тушу на малому вогні близько 20 хвилин до готовності. Посипаю рубаною зеленню.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Тушкована курка з квасолею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *