«Діаменю» рецепт “Тушкована курка з квасолею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
190 ккал
Інгредієнти
– 200 г курячого філе
– 200 г стручкової квасолі
– 1 томат
– 1 морква
– 1 цибулина
– 1 зубок часнику
– сіль
– перець
– зелень кропу та петрушки – на смак
– 2 ст. рослинної олії
Покрокове приготування тушкованої курки
Крок 1
Куряче філе мою та обсушую, нарізаю невеликими шматочками. Заморожену квасолю заливаю водою та доводжу до кипіння. Солю та варю на малому вогні близько 5 хвилин. Зливаю воду.
Крок 2
На розігрітій сковороді з олією обсмажую куряче філе. Цибулю і моркву очищаю, нарізаю кубиком і додаю до
курки. Солю, перчу та обсмажую до золотистого кольори овочів
Крок 3
Перекладаю курку з овочами у сотейник. Туди ж поміщаю квасолю. Томат та часник подрібнюю і також додаю до сотейника. Ставлю на плиту та тушу на малому вогні близько 20 хвилин до готовності. Посипаю рубаною зеленню.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!