Перейти до вмісту
Головна » Тушкована печінка з цибулею

Тушкована печінка з цибулею

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Тушкована печінка з цибулею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 30 хвилин
    У 1 порції: 370 ккал, 35 г білків,
    18 г жирів, 6 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 1 кг свинячої печінки
    ❯ 3 ст. л. топленого свинячого жиру
    ❯ 2 цибулини
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 1/2 ч. л. меленого куміну
    ❯ 1 гілочка чебрецю
    ❯ прибл. 300 мл яловичого бульйону
    ❯ 100 мл коньяку
    ❯ 50 г вершкового масла

    Покроковий процес приготування тушковану печінку

    Крок 1

    Печінку нарізати. Цибулю очистити, порубати та обсмажувати на жирі, приправивши куміном, бл. 6 хв. Додати печінка та готувати 5 хв. Поперчити, посипати листочками чебрецю. Влити коньяк і таку кількість бульйону, щоб печінка була покрита рідиною наполовину.

    Крок 2

    Рідину довести до кипіння, зменшити вогонь до мінімуму і тушити страву 10-15 хв. Підмішати олію, накрити блюдо кришкою і дати трохи постояти.

    Сьогодні ми дізналися як готується Тушкована печінка з цибулею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *