Рецепт “Тушкована печінка з цибулею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 30 хвилин
У 1 порції: 370 ккал, 35 г білків,
18 г жирів, 6 г вуглеводів
Інгредієнти
На 6 порцій:
❯ 1 кг свинячої печінки
❯ 3 ст. л. топленого свинячого жиру
❯ 2 цибулини
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 1/2 ч. л. меленого куміну
❯ 1 гілочка чебрецю
❯ прибл. 300 мл яловичого бульйону
❯ 100 мл коньяку
❯ 50 г вершкового масла
Покроковий процес приготування тушковану печінку
Крок 1
Печінку нарізати. Цибулю очистити, порубати та обсмажувати на жирі, приправивши куміном, бл. 6 хв. Додати печінка та готувати 5 хв. Поперчити, посипати листочками чебрецю. Влити коньяк і таку кількість бульйону, щоб печінка була покрита рідиною наполовину.
Крок 2
Рідину довести до кипіння, зменшити вогонь до мінімуму і тушити страву 10-15 хв. Підмішати олію, накрити блюдо кришкою і дати трохи постояти.