Рецепт “Вафлі шоколадним соусом та мигдалем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 35 хвилин
У 1 порції: 660 ккал, 12 г білків,
42 г жирів, 62 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 2 яйця
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ 2 ст. л. кленового сиропу
❯ 1/2 склянки кокосового молока
❯ 1 склянка борошна
❯ дрібка солі
❯ 1 ч. л. розпушувача
❯ 80 мл вершків
❯ 100 г шоколаду
❯ 4 ст. л. мигдальної стружки
Покроковий процес приготування вафлів з шоколадним соусом
Крок 1
Збовтати яйця з кокосовим молоком, олією та кленовим сиропом. Всипати борошно, сіль, розпушувач і перемішати.
Випекти з тіста рум’яні вафлі.
Крок 2
Нагріти вершки та, помішуючи, розтопити шоколад. Мигдаль обсмажити на сухій сковороді. Подати вафлі, полив
шоколадним соусом і посипавши стружкою.