Рецепт “Варення з цибулі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година
У 1 порції: 350 ккал
Інгредієнти
НА 4 ПОРЦІЇ
– 7 цибулин середнього розміру
– 2 ст. л. рослинної олії
– 600 г цукрового піску
– 2 ст. л. білого сухого вина
– 2 ст. л. лимонного соку
Покроковий процес приготування варення з цибулі
Крок 1
Цибулю нарізати півкільцями та підрум’янити на олії до золотистого кольору. Всипати цукор, влити 100 мл води та нагрівати на маленькому вогні при помішуванні до повного розчинення цукру. Варити на невеликому вогні 30 хв.
Крок 2
Влити біле сухе вино та лимонний сік, варити ще 10 хв. Дати охолонути, розкласти по сухим стерилізованим банкам і закоркувати
Відмовтеся від стандартних уявлень про поєднання продуктів, і вам відкриються неймовірні кулінарні обрії!