Перейти до вмісту
Головна » Вегетаріанський суп

Вегетаріанський суп

    Вегетаріанський суп

    «Діаменю» рецепт “Вегетаріанський суп” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    26 ккал

    Інгредієнти

    – 1 баклажан
    – 2 цукіні
    – 1 морква
    – 1 головка цибулі
    – 3-4 стебла селери
    – 10 стебел спаржі
    – 2 болгарські перці
    – 2 ст. томатної пасти
    – 2 помідори
    – 2 зубчики часнику
    – зелень петрушки
    – кріп
    – паприка
    – сіль на смак

    Покрокове приготування вегетаріанського супу

    Крок 1

    Баклажан, морква, цибулину, цукіні нарізаю кубиками. Селеру, спаржу та помідори подрібнюю, зелень дрібно рублю. Викладаю овочі в каструлю, додаю томатну пасту.

    Крок 2

    Заливаю 2 літри води, накриваю кришкою і варю на малому вогні до готовність близько 30 хвилин. Овочі мають стати м’якими.

    Крок 3

    Суп солю, додаю прянощі, подрібнений часник та рубану зелень. Знову доводжу до кипіння та одразу знімаю з плити. Даю настоятися

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Вегетаріанський суп. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *