Перейти до вмісту
Головна » Вершкова карамель із сіллю

Вершкова карамель із сіллю

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Вершкова карамель із сіллю” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 20 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 250 МЛ:
    ❯ 150 г цукру
    ❯ 75 г вершкового масла
    ❯ 200 мл вершків
    ❯ герандська сіль

    Покроковий процес приготування вершкової карамелі

    Крок 1

    Вершкове масло охолодити та нарізати дрібними кубиками.

    Крок 2

    У каструлі з товстим дном, не перемішуючи, розтопити цукор до стану світлої карамелі (3-4 хв). Карамель зняти з вогню.

    Крок 3

    В окремому посуді на повільному вогні нагріти, не доводячи до кипіння, вершки та зняти з вогню. Тонким цівком, безперервно помішуючи, влити гарячі вершки в карамель, додати щіпку солі, нарізане масло і добре перемішати.

    Крок 4

    Каструлю з карамельно-вершковою масою поставити на повільний вогонь і готувати, помішуючи, 2 хв. Маса повинна злегка загуснути.

    Крок 5

    Готову карамель перелити у банку (банки) з кришкою і дати повністю охолонути при кімнатній температурі. Карамель добре подавати з млинцями, вафлями, використовувати для тартинок та бутербродів. Перед подачею посипати карамель великими кристалами солі.

    Сьогодні ми дізналися як готується Вершкова карамель із сіллю. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *