Перейти до вмісту
Головна » Вершковий суп з куркою та броколі

Вершковий суп з куркою та броколі

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Вершковий суп з куркою та броколі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,7 ХО
    116 ккал

    Інгредієнти

    ❯ 300 г броколі
    ❯ 1 морква
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 2 картоплини
    ❯ 1 болгарський перець
    ❯ 1 л курячого бульйону
    ❯ 0,5 ст. вершків (10-20%)
    ❯ сіль, перець

    Покрокове приготування вершкового супа

    Крок 1

    Варю курячий бульйон. До бульйону додаю нарізану кубиком цибулину. Моркву очищаю і натираю на великій тертці, картоплю та перець нарізаю кубиками.

    Крок 2

    Варю овочі до м’якості. Потім додаю розділену на суцвіття броколі, вливаю вершки. Варю 1-2 хв. після закипання (так зберігаються корисні властивості броколі).

    Крок 3

    Солю та перчу. За бажанням можна приготувати крем-суп, пробивши його в блендері.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Вершковий суп з куркою та броколі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *