«Діаменю» рецепт “Відбивні з курячого філе” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,1 ХО
187 ккал
Інгредієнти
– 500 г курячого філе
– 2-3 томати
– 80 г сиру
– сіль
– перець
– пряні трави – на смак
Покрокове приготування відбивних з курячого філе
Крок 1
Філе нарізаю шматочками. Злегка відбиваю з двох сторін, солю, перчу, посипаю пряними травами. Помідори нарізаю кружальцями.
Крок 2
У форму, змащену олією, викладаю відбивні, зверху на кожен шматок — кружку помідора. Запікаю в духовці за температури 180 градусів близько години.
Крок 3
Твердий сир натираю на великій тертці. За 5 хвилин до готовності посипаю відбивні натертим сиром, чекаю, поки розплавиться, і дістаю із духовки. Перед подачею посипаю подрібненою зеленою цибулею або іншою зеленню.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!