Перейти до вмісту
Головна » Відбивні з курячого філе

Відбивні з курячого філе

    Відбивні з курячого філе

    «Діаменю» рецепт “Відбивні з курячого філе” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,1 ХО
    187 ккал

    Інгредієнти

    – 500 г курячого філе
    – 2-3 томати
    – 80 г сиру
    – сіль
    – перець
    – пряні трави – на смак

    Покрокове приготування відбивних з курячого філе

    Крок 1

    Філе нарізаю шматочками. Злегка відбиваю з двох сторін, солю, перчу, посипаю пряними травами. Помідори нарізаю кружальцями.

    Крок 2

    У форму, змащену олією, викладаю відбивні, зверху на кожен шматок — кружку помідора. Запікаю в духовці за температури 180 градусів близько години.

    Крок 3

    Твердий сир натираю на великій тертці. За 5 хвилин до готовності посипаю відбивні натертим сиром, чекаю, поки розплавиться, і дістаю із духовки. Перед подачею посипаю подрібненою зеленою цибулею або іншою зеленню.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Відбивні з курячого філе. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *