Перейти до вмісту
Головна » Вівсяне печиво з горіхами

Вівсяне печиво з горіхами

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Вівсяне печиво з горіхами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година
    У 1 порції: 140 ккал, 2 г білків,
    8 г жирів, 16 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 25 виробів:
    ❯ 100 г вівсяних пластівців
    ❯ 2 яйця
    ❯ 100 г вершкового масла
    ❯ 100 г борошна
    ❯ 100 г рідкого меду
    ❯ 1 ч. л. розпушувача
    ❯ 2 ст. л. рубаного шоколаду
    ❯ 2 ст. л. мелених горіхів
    ❯ смородинове варення
    ❯ рослинна олія

    Покроковий процес приготування вівсяного печива

    Крок 1

    Нагріти духовку до 160 °. Для тіста яйця змішати з розм’якшеною олією, борошном, розпушувачем, горіхами, медом
    та вівсяними пластівцями. Підмішати в тісто шоколад. Якщо тісто вийшло занадто рідким, додати трохи борошна,
    якщо надто сухим – влити трохи води.

    Крок 2

    За допомогою столової ложки викладати тісто на змащений олією лист. Вироби трохи приплюснути, посередині кожного зробити поглиблення та викласти у нього трохи варення. Випікати печиво в духовці до золотисто-коричневого кольору. Готове печиво перекласти на кондитерські грати та дати повністю охолонути.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Вівсяне печиво з горіхами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *