Рецепт “Вівсяне печиво з горіхами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година
У 1 порції: 140 ккал, 2 г білків,
8 г жирів, 16 г вуглеводів
Інгредієнти
На 25 виробів:
❯ 100 г вівсяних пластівців
❯ 2 яйця
❯ 100 г вершкового масла
❯ 100 г борошна
❯ 100 г рідкого меду
❯ 1 ч. л. розпушувача
❯ 2 ст. л. рубаного шоколаду
❯ 2 ст. л. мелених горіхів
❯ смородинове варення
❯ рослинна олія
Покроковий процес приготування вівсяного печива
Крок 1
Нагріти духовку до 160 °. Для тіста яйця змішати з розм’якшеною олією, борошном, розпушувачем, горіхами, медом
та вівсяними пластівцями. Підмішати в тісто шоколад. Якщо тісто вийшло занадто рідким, додати трохи борошна,
якщо надто сухим – влити трохи води.
Крок 2
За допомогою столової ложки викладати тісто на змащений олією лист. Вироби трохи приплюснути, посередині кожного зробити поглиблення та викласти у нього трохи варення. Випікати печиво в духовці до золотисто-коричневого кольору. Готове печиво перекласти на кондитерські грати та дати повністю охолонути.