Перейти до вмісту
Головна » Вівсяний хліб

Вівсяний хліб

    Вівсяний хліб

    «Діаменю» рецепт “Вівсяний хліб” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    53 ккал

    Інгредієнти

    – 4 ст. вівсяного борошна
    – 2 ст. вівсяних пластівців
    – 2,5 ст. води
    – 25 г свіжих дріжджів або 8-10 г сухих
    – 2 ч. л. солі
    – цукрозамінник – на смак

    Покрокове приготування вівсяного хліба

    Крок 1

    Дріжджі змішую з цукрозамінником і розчиняю у невеликій кількості теплої води. Додаю решту води та вівсяних пластівців, перемішую і залишаю на 30 хвилин. Всипаю борошно, солю та замішую м’яке тісто.

    Крок 2

    Ставлю у тепле місце на 1,5 години. Розділяю тісто на 2 частини та формую буханці. Викладаю на лист. Накриваю серветкою та ставлю у тепле місце на 20-30 хвилин. Нагріваю духовку з деком усередині до 200 градусів.

    Крок 3

    Гострим ножем надрізаю верх тіста та акуратно переношу разом із папером на гаряче деко. Випікаю в духовці близько 30 хвилин

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Вівсяний хліб. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *