Рецепт “Вівсяний пиріг з фініками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
4 порції, 50 хвилин
Інгредієнти
– 150 г вершкового масла
– 80 г коричневого цукру
– 3 ст. л. меду
– 250 г вівсяних пластівців
– 70 г подрібнених волоських горіхів
– 400 г фініків
– цукрова пудра або кокосова стружка для посипання
Покроковий процес приготування вівсяного пирогу
Крок 1
У каструлі розпустити олію, додати цукор та мед. Нагрівати, помішуючи, до тих пір, поки цукор не розчиниться. Зняти з вогню, додати пластівці та горіхи.
Крок 2
З фініків видалити кісточки, м’якуш подрібнити у блендері. Прямокутну форму вистелити папером для випікання. Духовку нагріти до 180 °.
Крок 3
У форму викласти половину вівсяної маси та розрівняти. Зверху розподілити фініки та масу, що залишилася. Випікати 20-30 хв. Посипати пудрою або кокосовою стружкою.