Перейти до вмісту
Головна » Яблучне печиво з гречаним борошном

Яблучне печиво з гречаним борошном

    Яблучне печиво з гречаним борошном

    «Діаменю» рецепт “Яблучне печиво з гречаним борошном” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    2,1 ХО
    350 ккал

    Інгредієнти

    – 200 г гречаного борошна
    – 2/3 ст. яблучного пюре
    – 1 ст. йогурту
    – 2 ст. л. порошку какао
    – по щіпці соди та солі
    – 1 ст. рослинної олії

    Покрокове приготування яблучного печива

    Крок 1

    Зі свіжих зелених яблук готую яблучне пюре — натираю яблука на дрібній тертці. Зайвий сік витаскаю через марлю. Додаю йогурт, сіль, соду та порошок какао. Ретельно перемішую і вливаю олію.

    Крок 2

    Поступово додаю гречане борошно. Замішую круте тісто. Формую кругле печиво, викладаю на застелений пергаментним папером лист.

    Крок 3

    Випікаю в розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин. Дістаю печиво, даю йому охолонути і подаю до чаю.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Яблучне печиво з гречаним борошном. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *