«Діаменю» рецепт “Яблучне печиво з гречаним борошном” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
2,1 ХО
350 ккал
Інгредієнти
– 200 г гречаного борошна
– 2/3 ст. яблучного пюре
– 1 ст. йогурту
– 2 ст. л. порошку какао
– по щіпці соди та солі
– 1 ст. рослинної олії
Покрокове приготування яблучного печива
Крок 1
Зі свіжих зелених яблук готую яблучне пюре — натираю яблука на дрібній тертці. Зайвий сік витаскаю через марлю. Додаю йогурт, сіль, соду та порошок какао. Ретельно перемішую і вливаю олію.
Крок 2
Поступово додаю гречане борошно. Замішую круте тісто. Формую кругле печиво, викладаю на застелений пергаментним папером лист.
Крок 3
Випікаю в розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин. Дістаю печиво, даю йому охолонути і подаю до чаю.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!