Перейти до вмісту
Головна » Яблучний мармелад

Яблучний мармелад

    Яблучний мармелад

    «Діаменю» рецепт “Яблучний мармелад” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    113 ккал

    Інгредієнти

    – 250 г будь-якої морської риби
    – 2 картоплини
    – 1 морква
    – 1 буряк
    – 2 солоних огірків
    – 1 свіжий томат
    – 1 цибулина
    – 2 ст. рослинної олії

    Покрокове приготування яблучного мармеладу

    Крок 1

    Яблука мою, дістаю серцевини, нарізаю разом зі шкіркою. Серцевини варю до м’якості. Протираю через сито.

    Крок 2

    Пюре змішую з сирими яблуками, томлю на малому вогні, постійно помішуючи, поки фрукти не розваряться. Додаю порошок стевії.

    Крок 3

    Охололі яблука доводжу до однорідної суміші блендером. Деко застилаю пергаментним папером, розподіляю масу рівним шаром. Підсушую її в духовці за температури 80 градусів близько 3-х годин.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Яблучний мармелад. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *