«Діаменю» рецепт “Яблучний мармелад” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
113 ккал
Інгредієнти
– 250 г будь-якої морської риби
– 2 картоплини
– 1 морква
– 1 буряк
– 2 солоних огірків
– 1 свіжий томат
– 1 цибулина
– 2 ст. рослинної олії
Покрокове приготування яблучного мармеладу
Крок 1
Яблука мою, дістаю серцевини, нарізаю разом зі шкіркою. Серцевини варю до м’якості. Протираю через сито.
Крок 2
Пюре змішую з сирими яблуками, томлю на малому вогні, постійно помішуючи, поки фрукти не розваряться. Додаю порошок стевії.
Крок 3
Охололі яблука доводжу до однорідної суміші блендером. Деко застилаю пергаментним папером, розподіляю масу рівним шаром. Підсушую її в духовці за температури 80 градусів близько 3-х годин.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!