Перейти до вмісту
Головна » Яблучний мус

Яблучний мус

    Яблучний мус

    «Діаменю» рецепт “Яблучний мус” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,7 ХО
    48 ккал

    Інгредієнти

    – 3 середніх яблука
    – 650 мл води
    – 2 ст. Псіліум
    – лимонна кислота – на кінчику ножа
    – замінник цукру – на смак

    Покрокове приготування яблучного мусу

    Крок 1

    Яблука очищаю від шкірки, видаляю насіння та нарізаю на четвертинки. Додаю воду, замінник цукру та лимонну кислоту. Ставлю на вогонь, доводжу до кипіння та варю на малому вогні, доки вони не розваряться.

    Крок 2

    З отриманої маси за допомогою блендера, міксера чи сита роблю яблучне пюре. Потроху, постійно помішуючи, додаю псилліум. Даю трохи настоятись і збиваю міксером.

    Крок 3

    У результаті вийде повітряний яблучний мус. Ставлю його у холодильник на пару годин, щоб він став ще густіше.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Яблучний мус. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *