Перейти до вмісту
Головна » Ячневі котлетки

Ячневі котлетки

    Ячневі котлетки

    «Діаменю» рецепт “Ячневі котлетки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,5 ХО
    152 ккал

    Інгредієнти

    – 300 г готової ячної каші
    – 100 г відвареної
    – курячої грудки
    – 50 г твердого сиру
    – 1 яйце
    – 1 ст. топленої олії
    – сіль та прянощі – на смак

    Покрокове приготування ячневих котлеток

    Крок 1

    Варю ячну кашу звичайним способом. Сир та охолоджену відварену курячу грудку дрібно нарізаю, з’єдную з кашею, додаю яйце, солю, прянощі

    Крок 2

    Двома столовими ложками формую невеликі котлетки та викладаю на розігріту сковороду.

    Крок 3

    Обсмажую із двох сторін: спочатку на сильному вогні без кришки, а потім на малому вогні під кришкою.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Ячневі котлетки. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *