Перейти до вмісту
Головна » Ягідна панна котта

Ягідна панна котта

    Ягідна панна котта

    «Діаменю» рецепт “Ягідна панна котта” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,4 ХО
    142 ккал

    Інгредієнти

    – 1 ст. вершок (10%)
    – 2 ст. молока
    – 1 пачка желатину (12 г)
    – 1 стручок ванілі
    – цедра 1-го лимона
    – 1 ст. заморожених ягід (полуниця, малина, чорниця, смородина)
    – порошок стевії – на смак

    Покрокове приготування ягідної панна котти

    Крок 1

    Цедру лимона натираю на дрібній тертці. Желатин заливаю 5 ст. води кімнатної температури. Стручок ванілі розрізаю вздовж і вишкрібаю насіння. Змішую молоко з вершками, додаю ваніль і цедру.

    Крок 2

    Ставлю вогонь, вливаю желатин. Нагріваю, постійно помішуючи, доводжу до кипіння, але не кип’ячу. Знімаю з вогню, даю охолонути та проціджую. Перемішую, розливаю по формах і ставлю у холодильник на 4 години.

    Крок 3

    Ягоди розморожую, в блендері доводжу до однорідної консистенції, додаю підсолоджувач. Протираю через сито. Викладаю соус у формочки на застигле желе.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Ягідна панна котта. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *