«Діаменю» рецепт “Ягідна панна котта” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
142 ккал
Інгредієнти
– 1 ст. вершок (10%)
– 2 ст. молока
– 1 пачка желатину (12 г)
– 1 стручок ванілі
– цедра 1-го лимона
– 1 ст. заморожених ягід (полуниця, малина, чорниця, смородина)
– порошок стевії – на смак
Покрокове приготування ягідної панна котти
Крок 1
Цедру лимона натираю на дрібній тертці. Желатин заливаю 5 ст. води кімнатної температури. Стручок ванілі розрізаю вздовж і вишкрібаю насіння. Змішую молоко з вершками, додаю ваніль і цедру.
Крок 2
Ставлю вогонь, вливаю желатин. Нагріваю, постійно помішуючи, доводжу до кипіння, але не кип’ячу. Знімаю з вогню, даю охолонути та проціджую. Перемішую, розливаю по формах і ставлю у холодильник на 4 години.
Крок 3
Ягоди розморожую, в блендері доводжу до однорідної консистенції, додаю підсолоджувач. Протираю через сито. Викладаю соус у формочки на застигле желе.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!