«Діаменю» рецепт “Ягідний сорбет” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,7 ХО
32 ккал
Інгредієнти
– ягоди чорниці
– ягоди смородини
Покрокове приготування сорбету
Крок 1
Ягоди чорниці та смородини, взяті в рівних частинах, мою, обсушую, заморожую. Потім дістаю з морозилки та даю трохи підтанути.
Крок 2
У блендері подрібнюю ягоди, пару листочків базиліка, трохи м’якоті лимона чи апельсина. За бажанням можна додати цукрозамінник.
Крок 3
Масу викладаю в охолоджені формочки для морозива чи пластикові стаканчики та заморожую. Щоб витягти десерт, занурюю формочки в окріп на пару секунд.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!