Перейти до вмісту
Головна » Ягідний сорбет

Ягідний сорбет

    Ягідний сорбет

    «Діаменю» рецепт “Ягідний сорбет” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,7 ХО
    32 ккал

    Інгредієнти

    – ягоди чорниці
    – ягоди смородини

    Покрокове приготування сорбету

    Крок 1

    Ягоди чорниці та смородини, взяті в рівних частинах, мою, обсушую, заморожую. Потім дістаю з морозилки та даю трохи підтанути.

    Крок 2

    У блендері подрібнюю ягоди, пару листочків базиліка, трохи м’якоті лимона чи апельсина. За бажанням можна додати цукрозамінник.

    Крок 3

    Масу викладаю в охолоджені формочки для морозива чи пластикові стаканчики та заморожую. Щоб витягти десерт, занурюю формочки в окріп на пару секунд.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Ягідний сорбет. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *