Перейти до вмісту
Головна » Яйця фаршировані печінкою

Яйця фаршировані печінкою

    Яйця фаршировані печінкою

    «Діаменю» рецепт “Яйця фаршировані печінкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    145 ккал

    Інгредієнти

    – 4 яйця
    – 200 г курячої печінки
    – 40 г вершкового
    – сирного сиру
    – 20 г вершкового масла
    – зелень кропу
    – сіль та перець – на смак

    Покрокове приготування фаршированих яєць

    Крок 1

    Яйця варю круто. Курячу печінку промиваю, обсушую і нарізаю шматочками. У сковороді розтоплюю вершкове масло, викладаю курячу печінку та обсмажую до готовності.

    Крок 2

    Охолоджені яйця акуратно очищаю від шкаралупи. Розрізаю очищені яйця вздовж на половинки та витягую жовтки.

    Крок 3

    У чашу блендера або кухонного комбайна перекладаю курячу печінку, яєчні жовтки, подрібнений кріп, вершковий сир, солю, перчу. Подрібнюю до стану однорідного гладкого паштету.

    Крок 4

    Формую з паштету кульки та викладаю їх у поглиблення в яєчні білки. Посипаю зеленню.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Яйця фаршировані печінкою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *