«Діаменю» рецепт “Яйця фаршировані печінкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
145 ккал
Інгредієнти
– 4 яйця
– 200 г курячої печінки
– 40 г вершкового
– сирного сиру
– 20 г вершкового масла
– зелень кропу
– сіль та перець – на смак
Покрокове приготування фаршированих яєць
Крок 1
Яйця варю круто. Курячу печінку промиваю, обсушую і нарізаю шматочками. У сковороді розтоплюю вершкове масло, викладаю курячу печінку та обсмажую до готовності.
Крок 2
Охолоджені яйця акуратно очищаю від шкаралупи. Розрізаю очищені яйця вздовж на половинки та витягую жовтки.
Крок 3
У чашу блендера або кухонного комбайна перекладаю курячу печінку, яєчні жовтки, подрібнений кріп, вершковий сир, солю, перчу. Подрібнюю до стану однорідного гладкого паштету.
Крок 4
Формую з паштету кульки та викладаю їх у поглиблення в яєчні білки. Посипаю зеленню.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!