Рецепт “Як правильно смажити картоплю” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– Картопля 1кг
– Цибуля 150гр
– Рослинна олія 100гр
– Копчений бекон 100гр
– Сіль
– Перець
Покроковий процес приготування смаженої картоплі
Крок 1
Беремо картоплю твердих сортів, чистимо і нарізаємо однаковими скибочками завтовшки 4-5мм.
Крок 2
Наливаємо в сковороду досить багато олії та добре розігріваємо. Відправляємо картоплю у сковороду і злегка перемішуємо. Смажимо за високої температури.
Крок 3
Поки смажиться картопля, наріжемо цибулю та бекон. Бекон нарізаємо кубиками.
Крок 4
Хвилин через 5 картопля почне підсмажуватись і її потрібно перевернути. Через 2-3 хвилини знову перемішуємо.
Крок 5
Через 2 хвилини потрібно додати цибулю та бекон. Добре солимо, перчимо і ретельно перемішуємо. Часто помішуємо, щоб не пригоріла цибуля. Накрити кришкою і потримати 1-2 хвилини, тоді картопля добре пропариться.