Перейти до вмісту
Головна » Як правильно смажити картоплю

Як правильно смажити картоплю

    Як правильно смажити картоплю

    Рецепт “Як правильно смажити картоплю” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    – Картопля 1кг
    – Цибуля 150гр
    – Рослинна олія 100гр
    – Копчений бекон 100гр
    – Сіль
    – Перець

    Покроковий процес приготування смаженої картоплі
    Як правильно смажити картоплю1

    Крок 1

    Беремо картоплю твердих сортів, чистимо і нарізаємо однаковими скибочками завтовшки 4-5мм.

    Як правильно смажити картоплю2

    Крок 2

    Наливаємо в сковороду досить багато олії та добре розігріваємо. Відправляємо картоплю у сковороду і злегка перемішуємо. Смажимо за високої температури.

    Як правильно смажити картоплю3

    Крок 3

    Поки смажиться картопля, наріжемо цибулю та бекон. Бекон нарізаємо кубиками.

    Як правильно смажити картоплю4

    Крок 4

    Хвилин через 5 картопля почне підсмажуватись і її потрібно перевернути. Через 2-3 хвилини знову перемішуємо.

    Як правильно смажити картоплю5

    Крок 5

    Через 2 хвилини потрібно додати цибулю та бекон. Добре солимо, перчимо і ретельно перемішуємо. Часто помішуємо, щоб не пригоріла цибуля. Накрити кришкою і потримати 1-2 хвилини, тоді картопля добре пропариться.

    Сьогодні ми дізналися як правильно смажити картоплю. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *