Перейти до вмісту
Головна » Яловичина з гірчичним соусом

Яловичина з гірчичним соусом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Яловичина з гірчичним соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 25 хвилин
    У 1 порції: 560 ккал, 30 г білків,
    44 г жирів, 10 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 пучок молодої моркви
    ❯ 600 г відвареної яловичини та яловичий бульйон
    Для соусу:
    ❯ 1 товчений зубчик часнику
    ❯ 2 ч. л. діжонської гірчиці
    ❯ 2 ст. л. їдальні гірчиці
    ❯ 1 ч. л. цукру
    ❯ мелений перець
    ❯ 100 мл рослинної олії
    ❯ 80 мл холодного процідженого бульйону
    ❯ за 1 ст. л. рубаного базиліка та петрушки
    ❯ сіль

    Покроковий процес приготування яловичини

    Крок 1

    Очищену моркву варити у киплячому бульйоні до м’якості. Для соусу обидва види гірчиці перемішати з часником,
    цукром та щіпкою перцю. Збиваючи, влити олію та бульйон, підмішати зелень. Посолити на смак.

    Крок 2

    М’ясо прогріти в бульйоні та нарізати. Подати з відвареною морквою та гірчичним соусом.

    Сьогодні ми дізналися як готується Яловичина з гірчичним соусом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *