Рецепт “Яловичина з гірчичним соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 25 хвилин
У 1 порції: 560 ккал, 30 г білків,
44 г жирів, 10 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 1 пучок молодої моркви
❯ 600 г відвареної яловичини та яловичий бульйон
Для соусу:
❯ 1 товчений зубчик часнику
❯ 2 ч. л. діжонської гірчиці
❯ 2 ст. л. їдальні гірчиці
❯ 1 ч. л. цукру
❯ мелений перець
❯ 100 мл рослинної олії
❯ 80 мл холодного процідженого бульйону
❯ за 1 ст. л. рубаного базиліка та петрушки
❯ сіль
Покроковий процес приготування яловичини
Крок 1
Очищену моркву варити у киплячому бульйоні до м’якості. Для соусу обидва види гірчиці перемішати з часником,
цукром та щіпкою перцю. Збиваючи, влити олію та бульйон, підмішати зелень. Посолити на смак.
Крок 2
М’ясо прогріти в бульйоні та нарізати. Подати з відвареною морквою та гірчичним соусом.