«Діаменю» рецепт “Яловичина з квасолею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,9 ХО
180 ккал
Інгредієнти
– 0,5 кг яловичини
– 2 банки консервованої квасолі
– 2-3 цибулини
– 1 морква
– 3 зубчики часнику
– 3-4 л рослинної олії
– 1 ст. томатної пасти
– сіль, перець, зелень петрушки – на смак
Покрокове приготування яловичини з квасолею
Крок 1
Цибулю та часник чищу і дрібно нарізаю. Морква чищу, натираю на тертці. Обсмажую моркву, цибулю та часник на сковороді з додаванням олії близько 2-3 хвилин.
Крок 2
Яловичину нарізаю кубиком. Додаю до овочів, солю, перчу та смажу все разом ще близько 10 хвилин. Вливаю трохи води та тушу на малому вогні до готовності, періодично підливаю гарячу воду.
Крок 3
До готового м’яса до сковороди викладаю квасолю та томатну пасту. Доводжу до кипіння, зменшую вогонь та тушу під кришкою ще 2 хвилини. Перед подачею на стіл посипаю рубаною зеленню
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!