«Діаменю» рецепт “Яєчна запіканка” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
128 ккал
Інгредієнти
– 4 яйця
– сіль і перець – на смак
– 30 г твердого сиру
– 150 мл молока
– 150 г броколі
– 10 мл оливкової олії
– по 40 г петрушки та кропу
Покрокове приготування яєчної запіканки
Крок 1
Яйця розбиваю в миску, солю, перчу, збиваю віночком. Твердий сир натираю на дрібній тертці, викладаю до яєчної маси. Наливаю молоко, перемішую.
Крок 2
Броколі мою, поділяю на суцвіття. Сковороду змащую оливковою олією, виливаю масу, що вийшла, акуратно викладаю броколі. Ставлю сковороду на середню вогонь, закриваю кришкою і запікаю протягом 7-10 хвилин.
Крок 3
Петрушку та кріп мою, обсушую паперовими рушниками, дрібно рубаю ножем. Перед подачею посипаю зеленню
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!