Перейти до вмісту
Головна » Яєчна запіканка

Яєчна запіканка

    Яєчна запіканка

    «Діаменю» рецепт “Яєчна запіканка” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    128 ккал

    Інгредієнти

    – 4 яйця
    – сіль і перець – на смак
    – 30 г твердого сиру
    – 150 мл молока
    – 150 г броколі
    – 10 мл оливкової олії
    – по 40 г петрушки та кропу

    Покрокове приготування яєчної запіканки

    Крок 1

    Яйця розбиваю в миску, солю, перчу, збиваю віночком. Твердий сир натираю на дрібній тертці, викладаю до яєчної маси. Наливаю молоко, перемішую.

    Крок 2

    Броколі мою, поділяю на суцвіття. Сковороду змащую оливковою олією, виливаю масу, що вийшла, акуратно викладаю броколі. Ставлю сковороду на середню вогонь, закриваю кришкою і запікаю протягом 7-10 хвилин.

    Крок 3

    Петрушку та кріп мою, обсушую паперовими рушниками, дрібно рубаю ножем. Перед подачею посипаю зеленню

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Яєчна запіканка. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *