«Діаменю» рецепт “Яєчня в перці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
140 ккал
Інгредієнти
– 1 солодкий перець
– 1 помідор
– 1 яйце
– зубчик часнику
– 50 г твердого сиру
– сіль та мелений перець – на смак
Покрокове приготування яєчні в перці
Крок 1
Солодкий перець мою, розрізаю навпіл, щоб залишився хвостик, який триматиме форму. Видаляю стрижень із насінням, викладаю на лист і відправляю запікатися на 5-10 хвилин.
Крок 2
Мию та нарізаю помідор. Очищаю часник і дрібно рублю. Викладаю в глибоку тарілку помідор, часник та тертий сир. Додаю яйце, солю, перчу. Добре перемішую яєчну масу.
Крок 3
Виймаю перець із духовки. Наповнюю перці яєчно-овочевою масою. І відправляю яєчню в перці запікатися
у духовку на 5 хвилин.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!