Перейти до вмісту
Головна » Яєчня в перці

Яєчня в перці

    Яєчня в перці

    «Діаменю» рецепт “Яєчня в перці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    140 ккал

    Інгредієнти

    – 1 солодкий перець
    – 1 помідор
    – 1 яйце
    – зубчик часнику
    – 50 г твердого сиру
    – сіль та мелений перець – на смак

    Покрокове приготування яєчні в перці

    Крок 1

    Солодкий перець мою, розрізаю навпіл, щоб залишився хвостик, який триматиме форму. Видаляю стрижень із насінням, викладаю на лист і відправляю запікатися на 5-10 хвилин.

    Крок 2

    Мию та нарізаю помідор. Очищаю часник і дрібно рублю. Викладаю в глибоку тарілку помідор, часник та тертий сир. Додаю яйце, солю, перчу. Добре перемішую яєчну масу.

    Крок 3

    Виймаю перець із духовки. Наповнюю перці яєчно-овочевою масою. І відправляю яєчню в перці запікатися
    у духовку на 5 хвилин.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Яєчня в перці. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *