«Діаменю» рецепт “Яєчня з духовки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
240 ккал
Інгредієнти
– 4 яйця
– 200 г бекону
– 2 зубчики часнику
– 1 ст. натертого сиру
– шматочок вершкового масла
– пучок зелені петрушки
– щіпка сухого кмину
– щіпка подрібненого сухого розмарину
– сіль та чорний перець – на смак
Покрокове приготування яєчні з духовки
Крок 1
Духовку розігріваю до 190 градусів. Дві невеликі форми для запікання змащу вершковим маслом, розбиваю по 2 яйця в кожну.
Крок 2
Бекон нарізаю дрібними кубиками та обсмажую на сковороді без додавання олії (начебто підсушую). Твердий сир натираю на тертці. До яєць додаю бекон, прянощі та пропущений через прес часник.
Крок 3
Зверху посипаю натертим сиром. Солю і посипаю свіжомеленим чорним перцем. Ставлю у духовку на 5-7 хвилин. Подаю блюдо, посипавши рубаною зеленню.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!