Перейти до вмісту
Головна » Яєчня з духовки

Яєчня з духовки

    Яєчня з духовки

    «Діаменю» рецепт “Яєчня з духовки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    240 ккал

    Інгредієнти

    – 4 яйця
    – 200 г бекону
    – 2 зубчики часнику
    – 1 ст. натертого сиру
    – шматочок вершкового масла
    – пучок зелені петрушки
    – щіпка сухого кмину
    – щіпка подрібненого сухого розмарину
    – сіль та чорний перець – на смак

    Покрокове приготування яєчні з духовки

    Крок 1

    Духовку розігріваю до 190 градусів. Дві невеликі форми для запікання змащу вершковим маслом, розбиваю по 2 яйця в кожну.

    Крок 2

    Бекон нарізаю дрібними кубиками та обсмажую на сковороді без додавання олії (начебто підсушую). Твердий сир натираю на тертці. До яєць додаю бекон, прянощі та пропущений через прес часник.

    Крок 3

    Зверху посипаю натертим сиром. Солю і посипаю свіжомеленим чорним перцем. Ставлю у духовку на 5-7 хвилин. Подаю блюдо, посипавши рубаною зеленню.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Яєчня з духовки. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *