«Діаменю» рецепт “Яєчний конвертик із сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
111 ккал
Інгредієнти
– 2 яйця
– 50 г твердого сиру
– 1 ст. рослинної олії
– сіль та зелень петрушки – на смак
Покрокове приготування яєчного конвертика
Крок 1
У миску розбиваю яйця. Солю. Збиваю вилкою до однорідності. У сковороді на середньому вогні розігріваю олію.
Крок 2
Вливаю яєчну суміш і розподіляю дном. Смажу на середньому вогні приблизно 1-2 хвилини, поки краї млинця не схопляться, а серединка не залишиться рідкою.
Крок 3
У центр викладаю скибочки сиру, готую ще приблизно хвилину. Як тільки сир почне плавитися, формую конвертик.
Крок 4
Злегка притискаю лопаткою конвертик, що вийшов на кілька секунд, щоб скріпити краї млинця з начинкою у такому положенні. Перевертаю і обсмажую 30 секунд. Посипаю рубаною зеленню.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!