Перейти до вмісту
Головна » Яєчний конвертик із сиром

Яєчний конвертик із сиром

    Яєчний конвертик із сиром

    «Діаменю» рецепт “Яєчний конвертик із сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    111 ккал

    Інгредієнти

    – 2 яйця
    – 50 г твердого сиру
    – 1 ст. рослинної олії
    – сіль та зелень петрушки – на смак

    Покрокове приготування яєчного конвертика

    Крок 1

    У миску розбиваю яйця. Солю. Збиваю вилкою до однорідності. У сковороді на середньому вогні розігріваю олію.

    Крок 2

    Вливаю яєчну суміш і розподіляю дном. Смажу на середньому вогні приблизно 1-2 хвилини, поки краї млинця не схопляться, а серединка не залишиться рідкою.

    Крок 3

    У центр викладаю скибочки сиру, готую ще приблизно хвилину. Як тільки сир почне плавитися, формую конвертик.

    Крок 4

    Злегка притискаю лопаткою конвертик, що вийшов на кілька секунд, щоб скріпити краї млинця з начинкою у такому положенні. Перевертаю і обсмажую 30 секунд. Посипаю рубаною зеленню.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Яєчний конвертик із сиром. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *