Перейти до вмісту
Головна » Закритий пиріг з грибами та овочами

Закритий пиріг з грибами та овочами

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Закритий пиріг з грибами та овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 ГОДИНА

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 500 г готового листкового тіста
    ❯ 1 жовток
    ❯ 50 г вершкового масла
    ❯ 1 стебло цибулі-порею
    ❯ 1 морква
    ❯ 1 зубок часнику
    ❯ 350 г печериць
    ❯ 50 г борошна
    ❯ 150 мл грибного бульйону
    ❯ 100 мл білого сухого вина
    ❯ 200 г консервованих каштанів
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування пирігу з грибами

    Крок 1

    Очищену моркву нарізати соломкою, гриби – скибочками, часник очистити та порубати. Цибулю-порей тонко нарізати та обсмажувати у сотейнику на олії 5 хв. Додати моркву, гриби та часник та готувати 5 хв. Присипати борошном, влити бульйон, накрити кришкою і готувати 10 хв. Кришку зняти, закласти каштани, влити вино і готувати, поки рідина не випарується на 2/3. Посолити та поперчити.

    Крок 2

    Тісто розкотити у два пласти, одним вислати форму, зробивши борти. Викласти начинку, накрити другим пластом,
    защипати краї та зробити по центру прорізи. Змастити пиріг жовтком та випікати 35 хв при 190°.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Закритий пиріг з грибами та овочами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *