Перейти до вмісту
Головна » Закуска рибна

Закуска рибна

    Закуска рибна

    «Діаменю» рецепт “Закуска рибна” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    94 ккал

    Інгредієнти

    – Тушка будь-якої риби (найсмачніше – скумбрія)
    – 1 морква
    – 1-2 варені яйця
    – 1 ч. л. швидкорозчинного желатину
    – сіль
    – мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування закуски рибної

    Крок 1

    У риби видаляю хребет і кістки, солю та перчу на смак. Філе, що вийшло, розкладаю, як книжку, шкірою донизу.

    Крок 2

    Одну половину філе посипаю желатином, на іншу викладаю терту моркву та нарізані кружечками яйця. Накриваю другим шаром.

    Крок 3

    Накриваю другим шаром. Загортаю рибу в рукав для запікання, перев’язую шпагатом чи суворою ниткою, у кількох місцях проколюю рукав тонкою голкою

    Крок 4

    Варю у киплячій підсоленій воді 30-40 хвилин. Готову рибу кладу під прес до остигання, потім – в холодильник.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Закуска рибна. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *