«Діаменю» рецепт “Запечена скумбрія” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
239 ккал
Інгредієнти
– 2 скумбрії
– 2 цибулини
– 1 морква
– 1 лимон
– 3 ст. лимонного соку
– сіль
– прянощі – на смак
Покрокове приготування запеченої скумбрії
Крок 1
Рибу потрошу, мою, натираю сіллю та прянощами. Цибулю нарізаю півкільцями, моркву натираю на середній тертці. Овочі змішую, фарширую рибу.
Крок 2
Лимон нарізаю скибочками, вставляю у надрізи на спинці риби. Змащую скумбрію лимонним соком, кладу в рукав для запікання, зав’язую.
Крок 3
Сковороду вистилаю фольгою, викладаю рукав із рибою. Запікаю в духовці за температури 180 градусів протягом 35 хвилин.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!