Перейти до вмісту
Головна » Запечена скумбрія

Запечена скумбрія

    Запечена скумбрія

    «Діаменю» рецепт “Запечена скумбрія” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    239 ккал

    Інгредієнти

    – 2 скумбрії
    – 2 цибулини
    – 1 морква
    – 1 лимон
    – 3 ст. лимонного соку
    – сіль
    – прянощі – на смак

    Покрокове приготування запеченої скумбрії

    Крок 1

    Рибу потрошу, мою, натираю сіллю та прянощами. Цибулю нарізаю півкільцями, моркву натираю на середній тертці. Овочі змішую, фарширую рибу.

    Крок 2

    Лимон нарізаю скибочками, вставляю у надрізи на спинці риби. Змащую скумбрію лимонним соком, кладу в рукав для запікання, зав’язую.

    Крок 3

    Сковороду вистилаю фольгою, викладаю рукав із рибою. Запікаю в духовці за температури 180 градусів протягом 35 хвилин.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Запечена скумбрія. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *