«Діаменю» рецепт “Запечена скумбрія з печерицями” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
148 ккал
Інгредієнти
– 3 скумбрії
– 2 цибулини
– 300 г печериць
– 100 г сиру
– 1 ст. соку лимона
– 1 ст. сметани
– сіль та перець – на смак
Покрокове приготування запеченої скумбрії
Крок 1
Одну цибулину дрібно нарізаю, обсмажую на олії. Додаю нарізані тонкими пластинами гриби, обсмажую, солю, перчу. Даю охолонути, перемішую зі сметаною та половиною натертий сир.
Крок 2
Рибу мою, видаляю зябра, нутрощі та хребет з кісточками, солю, перчу зовні та всередині. Заповнюю начинкою, збризкую соком лимона, посипаю натертим, що залишився сиром.
Крок 3
Форму застилаю фольгою, викладаю нарізану півкільцями другу цибулину, на її – рибу, акуратно завертаю у фольгу. Запікаю в духовці за 180 град. пів години. Фольгу відкриваю, запікаю ще 10 хвилин.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!