Перейти до вмісту
Головна » Запечена скумбрія з печерицями

Запечена скумбрія з печерицями

    Запечена скумбрія з печерицями

    «Діаменю» рецепт “Запечена скумбрія з печерицями” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    148 ккал

    Інгредієнти

    – 3 скумбрії
    – 2 цибулини
    – 300 г печериць
    – 100 г сиру
    – 1 ст. соку лимона
    – 1 ст. сметани
    – сіль та перець – на смак

    Покрокове приготування запеченої скумбрії

    Крок 1

    Одну цибулину дрібно нарізаю, обсмажую на олії. Додаю нарізані тонкими пластинами гриби, обсмажую, солю, перчу. Даю охолонути, перемішую зі сметаною та половиною натертий сир.

    Крок 2

    Рибу мою, видаляю зябра, нутрощі та хребет з кісточками, солю, перчу зовні та всередині. Заповнюю начинкою, збризкую соком лимона, посипаю натертим, що залишився сиром.

    Крок 3

    Форму застилаю фольгою, викладаю нарізану півкільцями другу цибулину, на її – рибу, акуратно завертаю у фольгу. Запікаю в духовці за 180 град. пів години. Фольгу відкриваю, запікаю ще 10 хвилин.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Запечена скумбрія з печерицями. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *